Ik geloof in de kracht en eigenheid van vrouwen. Als vrouw ben je perfect zoals je bent.
“As you are” komt voort uit de gedachte dat geen enkele vrouw slechts eendimensionaal is.
Vrouwen hebben meerdere karaktereigenschappen, meerdere lagen en vervullen meerdere rollen in hun leven.
Een vrouw is krachtig, ze is kwetsbaar, ze is dapper, vrouwelijk en zoveel meer.
Vanuit deze overtuiging ben ik sieraden gaan maken.
Voor mij was de stap om mijn eigen label te beginnen een proces waarin ik moest leren om te staan voor wie ik werkelijk ben en te gaan doen waar ik echt blij van word.

 

Toen, na meer dan twintig jaar bij mijn vorige werkgever gewerkt te hebben, mijn gezondheid mij parten ging spelen, wist ik dat het tijd was voor verandering. Het was een reis met de nodige drempels  om te komen waar ik nu ben. 2 jaar verder, ben ik blij, dat ik die uitdaging ben aangegaan en nu mijn liefde voor reizen, persoonlijke ontwikkeling  kan combineren met mijn passie voor het ontwerpen en maken van sieraden.

Met Indy & Noa vier ik  de authenticiteit van de vrouw, met handgemaakte unieke sieraden die al die verschillende facetten van haar karakter complementeren.

“As you are, want je mag er zijn zoals je bent”.